oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší žáci U12 prohráli s olomouckou Sigmou

26.08.2014, autor Redakce
O P A V A - Nejmladší žákovská kategorie Slezského FC U12 změřila síly se Sigmou Olomouc. První poločas byl jasně v režii Hanáků, kteří malým Opavákům nastříleli osm branek. Po změně stran se hra vyrovnala, ale mladí Slezané nedokázali proměňovat své šance, a nakonec prohráli v poměru 1:11.
1.kolo, středa 20.8.2014, 16:30
SFC Opava SFC Opava
1:11
Olomouc Olomouc
Sestava I.: Kocourek, Blažej, Jelen, Večerka, Radoš, Rozsypal, M. Kosmál, Arleth, Hais, Makovický.
Sestava II.: Kollek, Manderla, Phillipp, Skront, Rataj, Žižka, Henčl, Péter, Kovář, D. Kosmál.
 
 
Branka Opavy: Manderla.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U12): „Sigma Olomouc byla v prvním poločase lepší v pohybu, rychlejší v kombinaci, silnější na míči, a když se k tomu ještě přidaly zbytečné a nevynucené individuální chyby, byl z toho jednoznačný výsledek ve prospěch Sigmy.

Ve druhém poločase jsme již všechny tyto herní činnosti zlepšili a byli jsme schopni udržet míč, kombinovat, vyhrávat mini-osobní souboje a vytvářet si šance, které jsme ovšem neproměňovali a proto zápas skončil takovým rozdílem.

I přes nepříznivý výsledek musím kluky pochválit, protože chtěli a měli snahu a chuť hrát. Navíc někteří hráči během celého utkání potvrdili svou kvalitu a herní projev celého mužstva ve druhé půli měl správné parametry. Máme na čem stavět a budeme neustále pracovat na tom, abychom se zlepšovali a mohli na jaře soupeři vrátit tuto porážku.“