oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší žáci v přestřelce podlehli Vítkovicím

08.09.2014, autor Redakce
O P A V A - Mužstvo opavských žáků U13 se o víkendu postavilo proti Vítkovicím, a i když měli od začátku utkání herní převahu i více gólových šancí hráči Slezského FC, nakonec výhra putovala do Vítkovic. Ty v Opavě zvítězily v hokejovém poměru 5:3.
5.kolo, neděle 7.9.2014, 14:00
SFC Opava SFC Opava
3:5
Vítkovice Vítkovice
Sestava I.: Starý – Hrbáč, Novák, Chudý, Jelínek, Latoň, Válek, Gargoš, Bartusek, Šír. Sestava II.: Ďurika – Píšala, J. Kirschner, T. Kirschner, Řeháček, Kutty, Silber, Rolný, Žídek, Latka.
 
 
Branky Opavy: Gargoš, Silber, Jelínek

Ohlasy trenérů

Radim Maloch (trenér SFC Opava U13): „V tomto utkání jsme nepodali vůbec špatný výkon, byli jsme fotbalovější než soupeř a ve třech čtvrtinách i lepší. Bohužel i přes vysoké procento držení míče, jsme neřešili dobře akce v přečíslení dva na jednoho a tři na dva, a sami se tak připravili o mnoho gólových šancí.

I přesto jsme si vypracovali daleko více gólových příležitostí než soupeř, ovšem proměňování šancí je v našem případě doslova mizerné. Někdy je to dílem smůly, někdy špatného řešení či zbrklosti v zakončení. Jsem zklamaný pouze z výsledku, protože po herní stránce jsme předvedli kvalitní výkon s mnoha fotbalovými akcemi a zasloužili jsme si vyhrát.“