oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka v utkání bohatém na góly přehrála Vítkovice

08.09.2014, autor Redakce
O P A V A - Opavští žáci U12 v souboji s Vítkovicemi nezačali optimálně, kdy houževnatí hosté hýřili aktivitou. Naděje Slezského FC ale postupem doby přidaly na obrátkách a už po prvním poločase vedly o tři branky. Ve druhé půli byla Opava aktivnější a nakonec zvítězila po výsledku 16:10.
5.kolo, neděle 7.9.2014, 15:30
SFC Opava SFC Opava
16:10
Vítkovice Vítkovice
Sestava I.: Škrobánek – D. Kosmál, Manderla, Skront, Večerka, Žižka, Rozsypal, M. Kosmál, Kocourek, Plodzieň. Sestava II.: Kollek – Blažej, Jelen, Kramář, Sprinz, Radoš, Henčl, Péter, Bubík, Makovický.
 
 
Branky Opavy: Kramář 3, Blažej 2, Manderla 2, Sprinz 2, Skront 2, Večerka, D. Kosmál, M. Kosmál, Bubík, Kollek.<

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U12): „Odehráli jsme těžké utkání s velmi houževnatým soupeřem, který hrál s obrovským nasazením a enormní snahou o rychlé brejky. V prvním poločase jsme nehráli dobře, protože jsme zaostávali v pohybu a ve hře jeden na jednoho, což bylo pro hráče Vítkovic velmi motivující.

Ve druhé půli jsme už byli aktivnější i přesnější v kombinaci a postupem času jsme si začali vytvářet více šancí, které jsme po spolupráci anebo individuálně byli schopni vyřešit. Závěrem mohu říct, že jsme si vítězství zasloužili, ale soupeř byl nepříjemný v důrazu, agresivitě. V tomto směru se musíme zlepšit a během utkání se rychleji adaptovat na tento styl hry.“