oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Žáci U12 si hravě poradili s Valmezem

11.09.2014, autor Redakce
V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í - V úvodu utkání se žáci Slezského FC U12 jen stěží probíjeli před obranný val Valašského Meziříčí, do konce první půle si ale hosté stihli vytvořit tříbrankový náskok. Po změně stran navíc Opava přidala další góly a nakonec na Valašsku zvítězila jasně 18:5.
15.kolo, středa 10.9.2014, 16:30
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
5:18
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava I.: Radoš, Rozsypal, Péter, Večerka, Žižka, Henčl, M. Kosmál, Hais, Makovický. Sestava II.: Škrobánek, Blažej, Sprinz, Jelen, D. Kosmál, Manderla, Skront, Bubík, Plodzieň.
 
Branky Opavy: Jelen 3, Rozsypal 3, Sprinz 2, Henčl 2, Manderla 2, Skront 2, Večerka, M. Kosmál, Žižka, Péter.

Ohlasy trenérů

Martin Kotala (trenér SFC Opava U12): „Zápas s domácím mužstvem jsme odehráli z drtivé většiny na jejich polovině a je pravdou, že ze začátku utkání jsme se přes jejich defenzivní blok dostávali jen zřídka. Postupem času jsme se začali prosazovat. Ve druhém poločase už domácí nebyli schopni tak důrazně odolávat naší nátlakové hře, která byla založena nejen na kvalitě individuálních schopností jeden na jednoho, a vítězných mini-osobních soubojích, ale i zrychlené kombinační hře v pohybu na jeden, dva doteky. Tyto herní činnosti, které jsme ve hře s úspěchem realizovali, dělaly domácím problémy a ti již nebyli schopni být tak důslední jako v úvodu utkání.“