oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva se konečně trefila, na body ale stále čeká

17.09.2014, autor Redakce
P R O S T Ě J O V - Opavská rezerva se po pěti zápasech v řadě konečně gólově prosadila, na první body to ale stejně nestačilo. Slezané totiž prohráli na půdě favorizovaného Prostějova. Ten po šesti minutách otevřel skóre gólem z penalty a o chvíli později zvýšil na 2:0 domácí Fládr. Ve druhé půli se Prostějovští trefili i potřetí a Opava trefou Němce už jen korigovala na konečných 3:1.
15.kolo, středa 17.9.2014, 16:30
Prostějov Prostějov
3:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Hampel – Maléř, M. Zagol, Hoza, Hrabina – Lavrovič (76. Němec), Kuzník (76. Macíček), Grussmann, T. Machálek – Galvas – Neubert (82. Kubalák).
 
Branky: 6. z pen. Kroupa, 21. Fládr, 76. Steigl – 84. Němec. Rozhodčí: Černý – Kubica, Lakomý. ŽK: Steigl – M. Zagol, Galvas.

Ohlasy trenérů

Jan Hruška starší (asistent trenéra SFC Opava B): „Obrázek našich zápasů je úplně stejný. Se soupeři hrajeme naprosto vyrovnané utkání, ale vždy uděláme individuální chyby a ty nás stojí lepší výsledek. Hned v úvodu jsme prohrávali po gólu z penalty po nafilmovaném pádu, což nás srazilo. Další branku jsme inkasovali po nechytatelné střele z dálky. Do druhého poločasu jsme šli s velkým odhodláním, jenže po další chybě jsme dostali třetí gól. Jsme rádi alespoň za to, že se nám enormní snahou podařilo v závěru konečně vstřelit branku.“