oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Šestnáctka prohrála s Holicí vlastním gólem

23.10.2014, autor Redakce
O P A V A - Mladší dorostenci Slezského FC kategorie U16 se utkali s výběrem olomoucké Holice. Opavští po půlhodině hry prohrávali po vlastní brance a ve zbytku utkání i přes velkou snahu nedokázali proměnit své slibné šance. Nedosáhli tak ani na vyrovnání a ze zápasu nevytěžili žádný bod.
11.kolo, neděle 19.10.2014, 12:30
SFC Opava SFC Opava
0:1
1. HFK Olomouc 1. HFK Olomouc
Hub – Štefka, Dybal, Hartmann, Podraza – Rys (55. Stošek), Šimíček – Šefčík, Hluchý, Varyš – Teichman (61. Fusek).
 
 

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér SFC Opava U16): „Sehráli jsme podobné utkání, jako bylo minulé ve Vyškově. Hodnocení, nebo komentář k němu je podobný jako z již zmíněného zápasu. Vlastní branka, kterou jsme si dali ve 33. minutě, poznamenala náš výkon až do konce utkání. Naše snažení o vstřelení branky bylo velké, ale ve finální fázi nám scházela kvalita. Schopnost prosadit se ve zhuštěném prostoru znamená technicky a takticky lépe zvládat finální herní situace.

V nich buď volíme špatné řešení, nebo v rozhodujících momentech pokazíme přihrávku, první dotyk, či výběr a způsob provedení samotného zakončení. Celý druhý poločas jsme soupeře zamkli před jejich branku, ale gólově se nám prosadit nepovedlo, hlavně kvůli již zmiňovaným nedostatkům. I přes neúspěch v podobě výsledku se v naší hře objevily dobré momenty, na které lze navazovat. Zlepšit musíme hlavně dovednosti, které limitují naše výkony.“