oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Starší dorostenci přišli o bod v závěru

29.10.2014, autor Redakce | FOTO: Jan Pitřík
O P A V A - Devatenáctka Slezského FC se na hřišti za koupalištěm utkala s Českými Budějovicemi. Jihočeši šli v Opavě do vedení po deseti minutách hry po trefě Švantnera. Mladí Slezané se po změně stran ve hře dopředu zlepšili a střídající Večerek srovnal na 1:1. V závěru si ale opavský bek Kučerák vstřelil nešťastný vlastní gól a Dynamo si odvezlo tři body.
21.kolo, středa 29.10.2014, 14:30
SFC Opava SFC Opava
1:2
Dynamo ČB Dynamo ČB
Kotala – Němec (72. Košárek), Kučerák, M. Helebrand, Keller – Janetzký, Berger, Češek – Adamovský, A. Helebrand, Kirschner (72. Večerek).
 
 
Branky: 83. Večerek – 10. Švantner, 89. Kučerák (vlastní).

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Náš počáteční elán soupeře zmrazil. V osmé minutě šel Kirschner sám na branku, ale gól nedal. Vzápětí jsme po nedorozumění gólmana se stoperem soupeři darovali gól a od toho se odvíjel celý první poločas. Inkasovaná branka nás hodně srazila. Hosté hráli jednoduše, předkopávali tři řady a všechno směřovali na útočníka.

Do druhé půle jsme šli s tím, že výsledek zvrátíme. Změnili jsme rozestavení a od poloviny druhého poločasu jsme byli lepším týmem. Dařilo se nám kombinovat a udrželi jsme míč nahoře. Dobrou šanci měl Češek a vše vyvrcholilo v 83. minutě, kdy jsme po gólu Večerka vyrovnali. Utkání jsme chtěli otočit na svou stranu, jenže po centru z kraje jsme si v poslední minutě dali vlastní branku. Byl to vyrovnaný zápas, ale s nešťastným koncem pro nás.“