oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka vybojovala bod s lídrem soutěže z Příbrami

01.11.2014, autor Redakce | FOTO: Jan Pitřík
O P A V A - Starší dorostenci Slezského FC se na hřišti v Kylešovicích utkali s aktuálně vedoucím celkem nejvyšší dorostenecké soutěže z Příbrami a Opava začala dobře, když si centr Košárka srazil jeden z hostujících hráčů do vlastní sítě. Pro Slezany mohlo být ještě veseleji. Po půlhodině hry ale neproměnil Keller penaltu po faulu na Češka a Příbramští vzápětí srovnali na konečných 1:1.
13.kolo, sobota 1.11.2014, 10:15
SFC Opava SFC Opava
1:1
Příbram Příbram
Kotala – Němec, Kučerák, M. Helebrand, Keller – Večerek (38. A. Helebrand), Berger, Janetzký – Košárek (85. Rolný), Češek, Kirschner (58. Adamovský).
 
 

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Nastoupili jsme proti lídrovi a celkově proti jednomu ze tří nejlepších mužstev soutěže, proto je pro nás bod hodně dobrý. Vedli jsme, ale bohužel se nám nepodařilo proměnit pokutový kop ani využít přesilovku. Slibné šance měl Košárek, Češek nebo Matěj Helebrand, musíme však přiznat, že příležitosti měli i hosté. Soupeř byl totiž výborný i v deseti. Myslím si, že utkání mělo velmi dobrou úroveň my si musíme vážit každého bodu.“