oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka remizovala s Pardubicemi

15.11.2014, autor erb
O P A V A - Starší dorostenci Slezského FC se v Kylešovicích utkali s pardubickou devatenáctkou. V prvním poločase si mladí perníkáři postavili ve své šestnáctce nedobytnou pevnost, kterou Slezané marně dobývali. První gól padl ve druhém poločasu zásluhou opavského záložníka Bergera. Pardubice následně po chybě domácích vyrovnaly. Ke konci zápasu měl velkou příležitost střídající Opavan Adam Helebrand, který však neproměnil, a tak zápas skončil nerozhodně.
15.kolo, sobota 15.11.2014, 13:00
SFC Opava SFC Opava
1:1
Pardubice Pardubice
Kotala – Košárek, Keller, M. Helebrand, Vitoul – Berger, Rolný, Janetzký, Kirschner, Češek – Večerek (65. A. Helebrand).
 
 
Branka Opavy: 60. Berger.

Ohlasy trenérů

Alois Skácel (trenér SFC Opava U19): „Pardubice přijely s taktikou hrát v hlubokém obranném bloku, ze kterého vyrážely do nebezpečných protiútoků. Nám se je podařilo eliminovat, soupeře jsme prakticky nikam nepustili. Po celý zápas jsme dobývali pardubickou bránu, ale bylo to strašně těžké. Museli jsme se hlídat, abychom neudělali chybu a z brejku nedostali gól.

Bylo to o tom, kdo dá první branku, což se podařilo nám, kdy se Berger trefil přímo z rohu. Následně ale Pardubice po naší chybičce vyrovnaly. V závěru se oba týmy snažily vstřelit branku, což se ani jednomu nepovedlo. Utkání skončilo zřejmě zaslouženou remízou. Rozhodnout mohl střídající Adam Helebrand, ale svou šanci nedal.“