oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko na úvod jara prohrálo se Zlínem

23.03.2015, autor Redakce
O P A V A – Opavská rezerva vstoupila do jarní části porážkou. Slezané na umělé trávě v Kylešovicích podlehli béčku Zlína 1:3. Náš kouč Lubomír Hrabina nasadil do hry vedle tří kluků z devatenáctky také Josefa Dvorníka, který se dal rychle dohromady po dopravní nehodě.
18.kolo, neděle 22.3.2015, 10:30
SFC Opava B SFC Opava B
1:3
Zlín B Zlín B
Godula – Košárek, Hoza, Dvorník, Macíček – Lavrovič (46. Kirschner), Michal Hrabina (77. Vojtěšek), Češek (70. Rolný), Galvas – Grussmann, Gebauer. Trenér Lubomír Hrabina
 
 
Branky: 79. z pen. Galvas – 14. Blanař, 15. Hlobil, 64. Chuchma.
Rozhodčí: Polák – Podaný, Kubica.
ŽK: Galvas, Gebauer – Malý, Zavadil.
ČK: 84. Zavadil (Zlín).

„Cítím se dobře. Zvládl jsem celý zápas. Více než z namožených žeber jsem měl strach z poraněného kotníku. Zvládl jsem i pár osobních soubojů, je to v pohodě,“ řekl po utkání Josef Dvorník.

Jeho tým potopily hrubé chyby. Po čtrnácti minutách totiž skóre po Motalově centru na zadní tyč otevřel Blanař. Oběhla sotva minuta a ševci šli do dvoubrankového trháku, když se přesnou střelou k tyči prosadil Hlobil.

V závěru prvního poločasu měli Opavští i štěstí, když Višněvského ránu zastavila tyč. Na 0:3 Dával Chuchma. Domácí mladíci ale nehráli špatně, bohužel gól dali jen jeden, a to díky proměněné penaltě Galvase.

„Nebylo to až tak špatné. Zlín nastoupil posilněn o hráče z áčka a potrestal naše chyby. Kluci, kteří za Opavu nastoupili, jsou šikovní,“ podotkl zkušený stoper.