oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Těsná prohra šestnáctky v Karviné

27.03.2015, autor Redakce
K A R V I N Á - Mladší dorost U 16 v derby nestačil na Karvinou. Opavští mladíci přitom na půdě soupeře začali dobře, a po dvou šancích šli ve 25. minutě do vedení. To se po zákroku domácího brankáře na Opavského Štefku kopala penalta, kterou proměnil Dybal. Domácím se ale do poločasu podařilo vyrovnat, a ve druhé půli vstřelili rozdílovou branku.
0.kolo, sobota 21.3.2015, 12:15
Karviná Karviná
2:1
SFC Opava SFC Opava
 
Javorek – Šikula (65. Šefčík), Dybal, Hartmann, Podraza – Večerek, Šmíček (57. Teichman) – Musila, Hluchý, Štefka – Stošek. Trenér: Radomír Hlaváč.
 
Branka Opavy: 25. z pen. Dybal.

„Vzhledem k předvedené hře jsme si vyhrát nezasloužili. Soupeř byl o tu branku lepší. Výsledek je ale jedna věc, předvedené výkony věc druhá, a s těmi rozhodně nemůžeme být spokojeni. V naší hře bylo málo prvků, které se snažíme trénovat. Chyběl nám pohyb bez míče, zaostávali jsme v situacích jeden na jednoho, a o vědomých kombinacích nemůže být ani řeč.

Prostě jsme neměli z naší hry radost. Ten pocit nemáme jen my trenéři, ale i hráči. S kluky jsme v týdnu pátrali po příčinách našeho mdlého výkonu. Všichni věříme, že v neděli proti Jihlavě bude mít naše hra lepší parametry,“ řekl krátce trenér mladších dorostenců Slezského FC Radomír Hlaváč.