oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka přehrála Šumperk

30.03.2015, autor Redakce
O P A V A - První jarní kolo dopadlo pro dvanáctku Slezského FC fantasticky. Na domácí půdě se utkala se stejně starým výběrem Šumperka a nasázela mu hned osmnáct branek. Rozhodnuto však bylo už v poločase, který Opavané vyhráli vysoko 10:1.
19.kolo, sobota 28.3.2015, 15:00
SFC Opava SFC Opava
18:3
Šumperk Šumperk
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Patrik Péter, Radim Kovář, Vojta Petzuch, Dominik Plodzieň.
II. skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Martin Škrobánek, Lukáš Kollek,Tonda Žižka, Denis Kramář, Michal Kosmál, Denis Hais, David Kosmál, Filip Chládek, Šimon Makovický, Dominik Grajciar.
 
 
Branky Opavy: Jan Jelen 3, Ondra Sprinz 3, Jaromír Blažej 2, Martin Frey 2, Lukáš Kollek 2, Dalibor Večerka 2, Denis Hais, David Kosmál, Michal Kosmál, Radim Kovář.

Z trenéra Martina Kotaly po zápase čišela učiněná radost. „Od začátku utkání se hráči Šumperka soustředili na obranu a rychlé protiútoky. Nebylo jednoduché se dostávat přes zahuštěný prostor na půlce soupeře respektive před jeho brankou,“ vysvětloval kouč naší dvanáctky.

„Kluci si však poradili a díky individuálním schopnostem a rychlé kombinaci si vypracovávali během celého zápasu šance, které byli schopni proměnit. Dost jsme jich ještě nevyužili,“ dodal jedním dechem.