oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka uspěla na hřišti Vítkovic

30.03.2015, autor Redakce
V Í T K O V I C E - Náš výběr do čtrnácti let si na půdě Vítkovic vedl znamenitě, byť o vítězství se rozhodovalo až po změně stran. Skóre nejprve otevřel Janjuš a v průběhu pětašedesáté minuty ho napodobil také spoluhráč Tománek.
19.kolo, sobota 28.3.2015, 11:45
Vítkovice Vítkovice
0:2
SFC Opava SFC Opava
 
Ondráček - Štencel, Vrána (45. Gorčica), Hartmann, Celta - Dušek (60. Tománek) - Matějíček, Katschmarz, Ščudla - Janjuš, Kuča (45. Šafarčík).
 
Branky: 55. Janjuš, 65. Tománek.

„Pokud máme utkání hodnotit jako celek, bylo náročné zejména po fyzické a soubojové stránce. Z naší strany docházelo hlavně v prvním poločase k mnoha nevynuceným chybám, což nás stálo spoustu úsilí pro zpětné získání míče,“ komentoval vítězství svého týmu kouč Radovan Morong.

„Co se dovedností a práce s míčem týče, začali jsme domácí tým převyšovat ve druhé půli a závěr nám vyšel podle představ. Je důležité, aby se hráči učili rozpoznávat řešení herních situací ve prospěch svého individuálního výkonu, potažmo týmu. V některých pasážích hry jsme až příliš chtěli, a to na úkor kvality. Hráči odvedli zodpovědný výkon,“ doplnil na závěr.