oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka nestačila na Jihlavu

02.04.2015, autor Redakce
O P A V A - Naše sedmnáctka neměla proti Jihlavě k bodům daleko. Do vedení ji během prvního poločasu dostal Mička, který přetavil v gól přesný centr ze standardní situace Mičky. Když už to vypadalo, že Slezský FC zahájí přestávku s nejtěsnějším možným náskokem, přišla chyba ve středu hřiště a mužstvo z Vysočiny nemilosrdně trestalo.
0.kolo, neděle 29.3.2015, 12:00
SFC Opava SFC Opava
2:3
Jihlava Jihlava
Mosler – Musila, Šafrán, Kolísek, Hájek (60. Černín) – Vrána, Kuzník, Mička (70.Tomáško), Fojtík (60. Šefčík) – Hluchý (65. Kubný), Klembara (67. Barteska).
 
 
Branky Opavy: Šafrán, Vrána.

Do konce první půle přitom chyběly jen vteřiny. Během druhé pětačtyřicetiminutovky šel jihlavský výkon nahoru. Náš soupeř přidal na aktivitě a výsledkem byl druhý inkasovaný gól.

Po červené kartě Moslera, jenž podle rozhodčího fauloval v pokutovém území, jsme navíc museli dohrávat o desíti. Nařízenou penaltu Jihlava proměnila a prakticky záhy přidala třetí branku. Slezský FC pak už jen snížil na konečných 2:3 gólem Vrány ze standardky.

„Utkání by možná slušela remíza, ale soupeř byl bohužel proti. Kdybychom udrželi poločasové vedení a zápas jsme měli možnost dohrávat v plném počtu, možnost by tady opravdu byla. Jihlava určitě svou kvalitu měla, stejně jako všechny týmy ve skupině,“ mínil trenér opavské sedmnáctky Lukáš Černín.