oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Starší dorost padl na jihu Čech, rozhodl druhý poločas

08.04.2015, autor Redakce
ČESKÉ BUDĚJOVICE – Naše devatenáctka prohrála v Českých Budějovicích. V poločase přitom držela s Jihočechy nerozhodný výsledek, bohužel ve druhém dějství dvakrát inkasovala.
42.kolo, středa 8.4.2015, 11:00
Dynamo ČB Dynamo ČB
3:1
SFC Opava SFC Opava
 
Lasák – Keller, Farský, Tesařík, M. Helebrand - Berger, Rolný, Češek – Adamovský (67. Večerek), A. Helebrand, Kirschner (75. Korbel). Trenér: Alois Skácel.
 
Branky: 37. vlastní, 60. Pasovský, 80. Kadlec – 45. Adamovský.

Slezané odjeli k utkání bez zraněného Košárka, trenér Skácel udělal i drobné korektury v sestavě a jeho tým nezačal špatně. „Chtěli jsme začít aktivně, a to se nám podařilo,“ řekl opavský stratég. První velkou možnost měl Adamovský, ale nedal. Góly začaly padat před koncem poločasu. Nejdříve si Opavští dali vlastence a v samotném závěru Adamovským po rohu Rolného srovnali.

Po přestávce zazdil vekou šanci Češek, naopak na druhé straně se trefil Pasovský, v době kdy Opava otevřela hru, pečetil vítězství Jihočechů Kadlec. „Neodehráli jsme špatné utkání, kluci ho odbojovali, bohužel domácí tým byl efektní, jasně potvrdil, že devatenáct zápasů v řadě bez porážky není žádnou náhodou,“ shrnul Alois Skácel.