oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka nestačila na Slovácko

11.04.2015, autor Redakce
O P A V A – Sobotní duel Dorostenecké ligy opavské devatenáctce vůbec nevyšel. Slezané nezachytili vstup do zápasu, navíc přišli brzy o zraněného Rychlého a nakonec dostali čtyřku.
27.kolo, sobota 11.4.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
0:4
Slovácko Slovácko
Lasák – Keller (69. Vitoul), Češek (67. Tesařík), Farský, M. Helebrand – Adamovský, Rolný, Berger (46. Korbel), Rychlý (7. Večerek), Kirschner – A. Helebrand. Trenér Alois Skácel
 
Červinka – Flasar, Suchý, Síleš, Ohnutek – Sadílek, Křivánek – Rezek, Machalík, Vinkler (79. Martiš) – Vaďura. Trenér Zdeněk Psotka
 
Branky: 2. Ohnutek, 42. Křivánek, 47. Sadílek, 64. Rezek.
Rozhodčí: Pochylý – Mikula, Šamárek.

Než se stačili domácí pořádně rozkoukat, už lovil gólman Lasák míč ze své sítě. Když mu za záda spadl balon po prudkém centru Ohnutka.

O pět minut později zažili domácí další šok, po úderu loktem dohrál s podezřením na otřes mozku Rychlý. Opava zahrozila individuální akcí Adama Helebranda, ale z ní nezapršelo, naopak v závěru druhé půle dával na 0:2 Křivánek.

Domácí se už nezvedli a ve druhém poločase ještě dvakrát inkasovali. „Nevyšel nám vstup do zápasu a od toho se vše odvíjelo. Nedokázali jsme se do utkání vrátit a zaslouženě jsme prohráli,“ zhodnotil utkání opavský kouč Alois Skácel.