oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka prohrála ve Frýdku-Místku

14.04.2015, autor Redakce
O P A V A - Našim fotbalistům z výběru U-12 se zápas ve Frýdku-Místku, kde se střetli se stejně starým domácím mužstvem, dvakrát nepovedl. Utrpěli totiž porážku 8:10.
21.kolo, neděle 12.4.2015, 11:30
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
10:8
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Ondra Sprinz, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Patrik Péter, Radim Kovář, Vojta Radoš, David Kosmál, Dominik Plodzieň.
II.skupina: Martin Frey, Lukáš Manderla, Lukáš Kollek, Tomáš Rataj, Antonín Žižka, Jan Rozsypal, Michal Kosmál, Denis Kramář, Denis Hais, Martin Škrobánek, Šimon Makovický.
 
Branky: Jan Jelen 4, Jaromír Blažej, Martin Frey, Lukáš Manderla, Tomáš Rataj.

„Šlo o hodně bojovné utkání s množstvím osobních soubojů a šancí na obou stranách. I přesto, že jsme si řekli, co nás čeká, a jak se budeme snažit hrát, jsme to bohužel nepřenesli na hřiště a někteří hráči podali nepřesvědčivý výkon,“ komentoval trenér dvanáctky Martin Kotala.

„Domácí vyhráli zaslouženě, protože byli agresivnější, lépe vyřešili brankové příležitosti a více chtěli. Naše hra navíc postrádala větší lehkost, lepší pohyb a řešení herních situací na hřišti, a i proto jsme toto utkání nezvládli,“ dodal Kotala.