oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská sedmnáctka zdolala Třinec

15.04.2015, autor Redakce
O P A V A - Velmi cenného skalpu dosáhla naše sedmnáctka v duelu se stejně starým výběrem Třince. Utkání ve druhém poločase rozhodl krajní záložník Slezského FC Šefčík.
0.kolo, neděle 12.4.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
1:0
Fotbal Třinec Fotbal Třinec
Kubný – Hájek (72. Kovács), Kolísek, Černín, Musila – Vrána (65. Fojtík), Kuzník, Mička (65. Tomáško), Šefčík (63. Mako) – Barteska, Klembara (60. Hluchý).
 
 
Branka: Šefčík.

Tentýž hráč mohl skórovat už v průběhu první půle. Po jeho pokusu však zazvonila pouze tyč. Stejně jako v případě spoluhráče Bartesky. Tou dobou jsme byli lepším týmem, jemuž chyběl snad jenom trochu větší důraz ve vápně soupeře.

Po změně stran to už vyšlo. Mička skvěle nacentroval před třineckou bránu z rohového kopu a Šefčík hlavou zařídil jediný gól utkání. Následně se hra oboustranně vyrovnala a až do závěrečného hvizdu moc šancí k vidění nebylo.

„Po stránce nasazení bylo vše v pořádku. Trošku více důrazu jsem postrádal u ofenzivních hráčů v koncovce, kde se rozhoduje. V obranné činnosti celý tým podal dobrý výkon a myslím, že jsme byli o ten gól lepší a zasloužili si vyhrát,“ poznamenal trenér opavské sedmnáctky Lukáš Černín.