oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva opět prohrála, tentokrát nestačila na Uničov

19.04.2015, autor Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka
O P A V A - Výsledky a také výkony béčka Slezského FC dlouhodobě připomínají hodně obehranou písničku. Dnes dopoledne se svěřenci trenérů Jana Hrušky staršího a Lubomíra Hrabiny představili na hřišti Chlebičova, kde vyzvali k souboji Uničov. Nakonec prohráli vinou gólů z poslední čtvrthodiny zápasu 0:2.
22.kolo, neděle 19.4.2015, 10:30
SFC Opava B SFC Opava B
0:2
Uničov Uničov
Godula – Maléř (83. Pavlíček), Hoza, Macíček, Čelůstka – Mezera (46. Vitoul), Michal Hrabina, Gebauer, Lavrovič (72. Kubalák) – Galvas – Machálek.
 
 
Branky: 76. a 79. Krč.

Až do šestasedmdesáté minuty to vypadalo na to, že by si béčko mohlo dojít alespoň pro bod. Kdyby Galvas proměnil svou obrovskou příležitost, při níž přehazoval uničovského brankáře, mohla se Opava dostat i do vedení.

Pak se ale ve středu hřiště dopustil hrubice Macíček, centr na zadní tyč obdržel Krč a hosté skórovali. Zanedlouho naše rezerva chybovala podruhé, míč se znovu ocitl u Krče, jenž úspěšně přehodil Godulu.

„Naše zápasy jsou už jenom o tom, kdy dostaneme gól, soupeř byl produktivní, dokázal trestat naše místy až naivní chyby, a proto i vyhrál. Je to pořád dokola. Každé utkání - totožný obrázek,“ popisoval jeden z trenérů B týmu Jan Hruška starší.