oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka remizovala s Mladou Boleslaví

25.04.2015, autor Redakce
O P A V A – Zápas téměř bez šancí, i tak by se dalo charakterizovat sobotní utkání Dorostenecké ligy mezi Opavou a Mladou Boleslaví. Domácí kouč dění na trávníku vystihl slovy: „Bojovnost zvítězila nad fotbalem.
29.kolo, sobota 25.4.2015, 13:30
SFC Opava SFC Opava
0:0
Mladá Boleslav Mladá Boleslav
Lasák – Košárek, Farský, Češek, M. Helebrand – Berger, Žingor, Rolný – Adamovský, A. Helebrand (65. Korbel), Kirschner (65. Večerek). Trenér: Alois Skácel.
 
 

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané. „Nikdo nechtěl udělat chybu, hra se vesměs odehrávala ve středu hřiště. Oba týmy spíše nakopávaly balony, kombinace na trávníku k vidění nebyla,“ hodnotil sobotní duel domácí kouč.

Tým z města Škodovek zahrozil v 54. minutě, ale gólman Lasák čisté konto udržel. Domácí si vzali slovo deset minut před koncem, ovšem ani Korbel branku nedal. „V závěru jsme byli aktivnější, nicméně pořádně horko nám bylo v první minutě nastavení, ve které soupeř kopal roh, naštěstí jsme to přečkali bez újmy,“ vydechl si Skácel.

„V dnešním utkání nám chyběla finální přihrávka a více odvahy. Za co mohu hráče pochválit, je nasazení,“ uzavřel opavský stratég.