oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva prohrála v Olomouci

26.04.2015, autor Redakce
O L O M O U C - Naše béčko o víkendu zajíždělo na Hanou, kde se střetlo s prvním týmem tabulky MSFL - rezervou olomoucké Sigmy. Byť se neprezentovalo vůbec špatným výkonem, nakonec domů do Slezska odjelo opět s prázdnou.
23.kolo, neděle 26.4.2015, 10:15
Olomouc B Olomouc B
2:0
SFC Opava B SFC Opava B
 
Květon – Maléř (69. Vitoul), Hoza, Macíček, Čelůstka – Michal Hrabina (80. Vojtěšek) – Svatonský, Janetzký (55. Gebauer), Lavrovič – Grussmann – Machálek. Trenér: Lubomír Hrabina
 
Branky: 11. A. Ševčík, 37. Hladík.
Rozhodčí: Travníček – Hájek, Petr.
ŽK: A. Ševčík – Čelůstka, Hoza.
Diváci: 76

Nic tomu nepomohlo ani to, že mužstvo bylo doslova napěchováno hráči z áčka. A právě Machálek s Grussmannem si vytvořili první velké příležitosti zápasu. Místo toho se však po rohovém kopu hlavou prosadil domácí Adam Ševčík.

Ještě do přestávky vyrobil fatální minelu stoper Macíček a namazal Hladíkovi, jenž na Květona postupoval zcela sám. Třebaže byl k vidění zajímavý fotbal a hra se přelévala z jedné strany na druhou, Slezané gól přidat nestihli. Nejblíže k němu měl Svatonský, jenž po Lavrovičově centru nastřelil brankovou konstrukci.

„Sigma nám ukázala, jak se proměňují šance. Je to škoda, protože jsme se nepředvedli ve špatném světle. Soupeř byl zkrátka produktivnější,“ poznamenal trenér rezervy Slezského FC Lubomír Hrabina.