oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka zdolala Vítkovice

26.04.2015, autor Redakce
O P A V A - I když fotbalisté naší čtrnáctky si během prvního poločasu zápasu proti vrstevníkům z týmů Vítkovic vytvořili řadu šancí, mezi střelce se zapsal pouze Janjuš. Nikdo jiný už v tomto ohledu statistiky utkání nezměnil, a tak Slezský FC zvítězil nejnižším možným rozdílem.
30.kolo, středa 22.4.2015, 13:45
SFC Opava SFC Opava
1:0
Vítkovice Vítkovice
Ondráček - Návrat, Katschmarz, Hartmann, Celta - Dušek - Matějíček (60. Tománek), Gorčica, Ščudla - Šafarčík (50. Krajíček), Janjuš.
 
 
Branka: 10. Janjuš.
ŽK: 60. Krajíček.
ČK: 70. Katschmarz.

Janjuš se prosadil už v průběhu desáté minuty, kdy vystihl chybnou rozehrávku vítkovického gólmana a skóroval. Kdyby Opavané byli efektivnější v zakončení, mohli se dostat do většího trháku.

„Druhá půle byla otevřenější z obou stran, a tak se nám v určitých fázích nabízela možnost k ohrožení branky soupeře, ale finálním přihrávkám chyběla razance a přesnost,“ komentoval trenér opavské čtrnáctky Radovan Morong a jedním dechem doplnil: „V poslední minutě utkání došlo k nepříjemnému střetu našeho a hostujícího hráče, kdy výsledkem byla červená karta a zranění fotbalisty Vítkovic. Přejeme pevné zdraví a brzký návrat na hřiště."