oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka nestačila na Frýdek-Místek

28.04.2015, autor Redakce
O P A V A - Naší čtrnáctce se v duelu s Frýdkem-Místkem příliš nedařilo. Velice silný a kvalitní soupeř jednou skóroval už v prvním poločase. Další tři přesné zásahy pak přidal po změně stran a celkově zvítězil v poměru 4:0.
23.kolo, sobota 25.4.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
0:4
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
Šidlák - Návrat (36. Goněc), Štencel, Hartmann, Celta - Dušek - Matějíček (60. Buga), Gorčica, Ščudla (36. Tománek) - Šafarčík (55. Krajíček), Janjuš.
 
 

Trenér opavské čtrnáctky Radovan Morong se ve své následující krátké analýze pokusil shrnout hlavní důvody, proč mladí Opavané nedosáhli na lepší výsledek. „Věděli jsme, že nás čeká houževnatý, fyzicky vyspělý tým, který nemá v podstatě na žádném místě v sestavě slabinu,“ načal své hodnocení kouč výběru U-14 a vzápětí ještě připojil několik postřehů.

„Po celou dobu utkání jsme tahali za kratší konec, jelikož v individuálních činnostech, soubojovém chování nebo hře jeden na jednoho, měli hráči hostujícího týmu větší kvalitu a vyhráli zcela zaslouženě. Nám chybělo větší zaujetí pro hru, vázla komunikace i organizace v určitých pasážích hry. Výsledkem pak byly inkasované branky."