oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva byla blízko vítězství nad Třebíčí, nakonec má bod

03.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Nechybělo mnoho a béčko Slezského FC si o víkendu připsalo druhé vítězství v letošní sezoně MSFL. Při remíze 1:1 na hřišti v Chlebičově dali naši borci obě branky. Jednu z nich bohužel Vitoul vstřelil do vlastní sítě.
24.kolo, neděle 3.5.2015, 10:30
SFC Opava B SFC Opava B
1:1
Třebíč Třebíč
Godula – Vitou (66. Sicherek), Hoza, Vojtěšek, Macíček – Maléř, Michal Hrabina, Rolný (70. Kubalák), Lavrovič (84. Uvíra) – Galvas, Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabin
 
 
Branky: 45. Galvas – 66. vl. Vitoul.

První poločas byl přitom jednoznačně v režii Slezanů, kteří kontrolovali hru a soupeře nepouštěli vůbec k ničemu. Kdyby Opava vedla rozdílem tří nebo čtyř branek, nikdo by se nemohl divit. Těsně před přestávkou se navíc Galvas blýskl parádní individuální akcí, která znamenala gól.

Ani po změně stran se Třebíč nedokázala vybičovat k lepšímu výkonu. Osudnou se však stala šestašedesátá minuta, kdy do opavského vápna doputoval centr, jenž Vitoul smolně hlavou nasměroval za záda brankáře Goduly.

„Znovu jsme doplatili na hloupou chybu. Soupeř kopal standardní situaci, nechali jsme si míč propadnout do pokutového území a nešťastně jsme si ho dali do brány. Druhý gól jsme už nedali. Rozhodla naše mizerná produktivita,“ uvedl kouč opavského béčka Lubomír Hrabina.