oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko vyhořelo na Slovácku

10.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Nechybělo mnoho a rezerva Slezského FC v duelu s béčkem Slovácka málem obdržela nepopulární desítku. S protivníkem, jehož řady vyztužilo hned několik posil z áčka, utrpěla debakl ve spíše hokejovém poměru 2:9.
25.kolo, neděle 10.5.2015, 10:15
Slovácko B Slovácko B
9:2
SFC Opava B SFC Opava B
 
Štencel – Maléř, Hoza, Vojtěšek, Macíček – Lavrovič, Michal Hrabina (36. Uvíra), Gebauer, Galvas – Žingor (46. Kubalák) – Pezzotti (87. Mezera).
 
Branky: 16. a 82. Kalouda, 19. Hlúpik, 32. Civič, 40. Reinberk, 45. a 87. Sadílek, 70. Zajíc, 74. Jeleček – 49. Uvíra, 64. Kubalák.
Rozhodčí: Priesol – Duda, Batík.

Po prvním poločase bylo jasné, že Slezané budou v Uherském Hradišti hrát pouze o čest. Slovácko tažené Lubošem Kaloudou totiž vsítilo pět branek. Třebaže Opava zkraje druhé půle zásluhou Uvíry a také Kubaláka snížila, slovácký celek udeřil ještě čtyřikrát.

Našim borcům nevycházelo vůbec nic a navázat na vítězství v Hlučíně z minulého týdne se tedy rozhodně nepodařilo. „Soupeř proti nám nastoupil v silné sestavě, ale to nás neomlouvá. Byli jsme bez šance, Slovácko nás přehrávalo ve všech směrech. Navíc bylo hodně produktivní. Bylo jen otázkou, kolik nám dá branek,“ poznamenal trenér opavské rezervy Lubomír Hrabina.