oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka v přestřelce zdolala Sigmu

15.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Cenný skalp si před nedávnem z Olomouce přivezl náš výběr U-12. V divoké přestřelce nakonec přestřílel Sigmu a zvítězil 14:12. Hned čtyři branky obstaral opavský Lukáš Manderla.
16.kolo, středa 13.5.2015, 17:00
Olomouc Olomouc
12:14
SFC Opava SFC Opava
Sestava Opavy: I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Lukáš Kollek, Radim Kovář, Denis Hais, Šimon Makovický. II.skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Martin Škrobánek, Tomáš Rataj, Antonín Žižka, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Denis Kramář, Dominik Plodzieň.
 
 
Branky Opavy: Lukáš Manderla 4, Jaromír Blažej 2, Jan Rozsypal 2, Martin Škrobánek 2, Jan Jelen, Denis Kramář, Ondra Sprinz, Dalibor Večerka.

Hanáci sázeli na rychlé protiútoky a brejky založené na dvou až třech přihrávkách se snahou o zakončení. Slezský FC se naopak koncentroval na svůj výkon.

„Soustředili jsme se na svou kombinační hru, která vycházela z kvalitní hry 1-1 v obranné i útočné fázi, což se nám během celého utkání dařilo a tím jsme z pohledu defenzivy herně eliminovali domácí. V ofenzivě jsme si vytvářeli hodně gólových šancí, takže z celkového pohledu jsme byli v těchto herních činnostech lepší než Sigma a naše vítězství považuji za zasloužené,“ komentoval kouč opavské dvanáctky Martin Kotala, jenž své hráče zároveň pochválil, protože ve fyzicky velmi náročném utkání s kvalitním soupeřem podali velmi dobrý výkon.