oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva nestačila na Kroměříž

17.05.2015, autor Redakce
C H L E B I Č O V - Naše béčko se v dalším třetiligovém klání představilo v Chlebičově, kam přijela Kroměříž. I když první půle skončila smírně výsledkem 2:2, po změně stran dominoval soupeř a nakonec i zaslouženě zvítězil 5:2.
26.kolo, neděle 17.5.2015, 10:30
SFC Opava B SFC Opava B
2:5
Kroměříž Kroměříž
Godula – Maléř, Hoza, Vojtěšek, Košárek (73. Kubalák) – Svatonský, Macíček (65. Pavlíček), Gebauer, Galvas – Grussmann, Pezzotti (77. Uvíra). Trenér: Lubomír Hrabina
 
 
Branky: 18. Svatonský, 40. Maléř – 24. a 47. Žák, 35. a 78. Neubert, 47. Žák, 51. Strašák.

Za Hanáky nastoupili také dva exopavští fotbalisté. Jednalo se o brankáře Radka Petra a také útočníka Martina Neuberta. Jako první se mezi střelce zapsal Svatonský, jenž využil chyby gólmana a poslal Opavu do vedení. Během čtyřiadvacáté minuty ovšem bylo vyrovnáno, když se trefil Žák.

Později o sobě dal gólově vědět už zmíněný Neubert, který špičkou kopačky dokázal balon dotlačit za brankovou čáru. Následně sice srovnal Maléř, ale hned zkraje druhého poločasu se Kroměříž ocitla zpět ve vedení zásluhou Žáka.

Po něm přidal čtvrtý gól hostů Strašák a druhý přesný zásah v utkání připojil také Neubert. „Všechny tři góly ze druhé půle vypadaly stejně. Soupeř získával odražené balony, z nichž těžil. Musím uznat, že zaslouženě vyhrál, my jsme se báli hrát,“ uvedl jeden z trenérů rezervy Slezského FC Jan Hruška starší.