oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská dvanáctka si poradila s Bílovcem

19.05.2015, autor Redakce
O P A V A - V dalším mistrovském utkání naši dvanáctku nečekalo nic jednoduchého. Střetla se totiž s Bílovcem, jenž patří do první poloviny tabulky. Už v prvním poločase si Opava vytvořila dvoubrankové vedení, které udržela až do samotného závěru. Nakonec zvítězila 8:6.
26.kolo, sobota 16.5.2015, 11:30
SFC Opava SFC Opava
8:6
Bílovec Bílovec
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Lukáš Kollek, Radim Kovář, Michal Kosmál, Tomáš Bubík, Šimon Makovický.
II. skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Martin Škrobánek, Tomáš Rataj, Antonín Žižka, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Denis Kramář, Denis Hais, Vojta Radoš, Dominik Plodzieň.
 
 
Branky Opavy: Martin Frey, Denis Hais, Jan Jelen, Lukáš Manderla, Vojta Radoš, Tomáš Rataj, Ondra Sprinz, vlastní.

Trenéra výběru U-12 Martina Kotalu výkon jeho svěřenců potěšil. „Hráči Bílovce se zaměřili na důslednou obranu a rychlé protiútoky. My jsme se snažili kombinačně dostávat do šancí přes jejich obranný blok, což se nám i dařilo, ale naše neproměňování i těch nejvyloženějších šancí bylo v tomto utkání rozhodujícím faktorem. Hlavně proto byl konečný rozdíl ve skóre mezi oběma soupeři dvougólový,“ vysvětlil právě Martin Kotala.