oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka remizovala ve Zlíně

20.05.2015, autor Redakce
Z L Í N - Náš výběr U-17 se představil na půdě Zlína. Mladí Opavané na hřišti soupeře dvakrát vedli, ale soupeř pokaždé dokázal srovnat. Oba týmy si nakonec po remíze 2:2 body rozdělily.
0.kolo, sobota 16.5.2015, 10:30
Zlín Zlín
2:2
SFC Opava SFC Opava
 
Mosler - Hájek, Kolísek, Šafrán, Kovács (55. Černín) –Vrána (68. Vavrečka), Mička, Kuzník, Fojtík (55. Mako) - Tomáško, Klembara (15. Barteska).
 
Branky Opavy: Mička, Kuzník.

Slezský FC poprvé těžil z důrazu Kovácse v pokutovém území a následné přihrávce na skórujícího Mičku. Zlín ovšem nadále zůstal aktivní, došel si pro faul v opavské šestnáctce, načež se pískala penalta – 1:1.

Také ve druhé půli Zlín Opavu přitlačil, ale akce po ose Vrána – Barteska – Kuzník opět znamenala vedení hostujícího mužstva. Posledně jmenovaný se prosadil krásnou střelou. Zlínští borci ovšem i na tuto trefu dokázali najít gólovou odpověď.

„Ve Zlíně jsme získali cenný bod, na kterém má velký podíl náš brankář Mosler, jenž podal výborný výkon. Kluci utkání odmakali, ale dopustili jsme se v něm spousty chyb. Soupeř je naštěstí nepotrestal. Pozitivem jsou dva pěkné góly ve zlínské síti,“ poznamenal trenér opavské sedmnáctky Lukáš Černín.