oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka zvítězila nad Valašským Meziříčím

22.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Od první do poslední minuty v duelu mezi naší dvanáctkou a stejně starým výběrem Valašského Meziříčí nebylo co řešit. Už po poločase Slezané vedli o osm branek a nakonec utkání opanovali v poměru 21:1.
30.kolo, středa 20.5.2015, 11:30
SFC Opava SFC Opava
21:1
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
I. skupina: Philipp Skront, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Ondra Sprinz, Martin Frey, Šimon Henčl, Martin Škrobánek, Michal Kosmál, David Kosmál, Tomáš Bubík, Dominik Plodzieň. II. skupina: Dalibor Večerka, Jan Rozsypal, Tomáš Rataj, Lukáš Kollek, Tonda Žižka, Denis Kramář, Patrik Péter, Denis Hais, Radim Kovář, Vojta Radoš, Šimon Makovický.
 
 
Branky Opavy: Tomáš Rataj 5, Vojta Radoš 3, Tonda Žižka 3, Philipp Skront 2, Dalibor Večerka 2, Martin Frey, Šimon Henčl, Lukáš Kollek, Jan Rozsypal, Ondra Sprinz, Martin Škrobánek.

Prakticky neustále se hrálo před bránou hostujícího mužstva. Kdyby si někteří z opavských hráčů lépe počínali v koncovce, mohl být rozdíl mezi oběma soupeři ještě vyšší.

„Kluci měli na vše dost času a náš protivník, který přijel bez hráčů na střídání, toho měl po poločase až nad hlavu. Fyzické síly mu rychle ubývaly, takže není potřeba toto utkání více rozebírat,“ poznamenal kouč naší dvanáctky Martin Kotala a ještě doplnil: „Hráči Valašského Meziříči zaslouží pochvalu, že se snažili a celý zápas odehráli v rámci možností a s maximální snahou.“