oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva inkasovala v Hulíně čtyři góly

24.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Naše béčko v Hulíně nezvládlo další třetiligový zápas. Bez posil z prvního týmu platil nerozhodný stav 0:0 pouze do devatenácté minuty. V poločase byl rozdíl mezi oběma soupeři třígólový. Slezský FC se dostal prakticky jen k jedné větší možnosti.
27.kolo, sobota 23.5.2015, 16:30
Spartak Hulín Spartak Hulín
4:0
SFC Opava B SFC Opava B
 
Godula – Maléř (7. Mezera), Hoza, Macíček, Košárek – Uvíra, Michal Hrabina (84. Pavlíček), Gebauer, Galvas – Korbel (46. Kubalák), Pezzotti.
 
Branky: 19. Elšík, 24. a 42. Dvořáček, 75. Šrom.
Rozhodčí: Vostrejž, Sedláček, Hanáková.
ŽK: Elšík – Galvas.
Diváci: 103

Po přímém kopu Galvase se v ní objevil útočník Pezzotti, ale balon poslal vedle tyče. Hulínský Spartak poprvé skóroval zásluhou Elšíka. Opavští obránci nedokázali odkopnout balon ze svého vápna a zmíněný hráč v pohodě dorážel do odkryté brány.

Další gól přišel ve čtyřiadvacáté minutě, kdy Slezané v šestnáctce neobsadili Dvořáčka, jenž tuto hrubku potrestal. Tentýž fotbalista trestal i nadále. Konkrétně tři minuty před přestávkou připravil o balon naivně kličkujícího Mezeru. Poslední branku Opava inkasovala čtvrthodiny před koncem. Z voleje se pěkně trefil exopavský Michal Šrom, který předtím mimochodem nastřelil i tyčku.

„Opět jsme doplatili na naše chyby. Je vidět, že kluci si vůbec nevěří. Chybí nám důraz, jak ve vlastním, tak soupeřově pokutovém území,“ poznamenal trenér opavské rezervy Jan Hruška starší.