oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka po dobrém výkonu padla

26.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Adam Helebrand sice poslal naši devatenáctku v zápase se Slavii do vedení, ale nakonec byli šťastnějším týmem hosté, kteří ještě během prvního poločasu výsledek otočili a do hlavního města si odvezli tři body.
22.kolo, úterý 26.5.2015, 14:00
SFC Opava SFC Opava
1:2
Slavia Slavia
Lasák – Keller (46. Košárek), Farský, Češek, Vitoul – Rolný (80. Kuzník), Berger, Vicherek (46. Rychlý) – Adamovský (46. Kirschner), A. Helebrand (46. Korbel), Večerek. Trenér: Alois Skácel.
 
 
Branka Opavy: 6. A. Helebrand.

První gól zápasu padl už v šesté minutě. Domácí kopali Bergrem trestný kop, míč se odrazil k Adamu Helebrandovi a ten otevřel skóre. „O vedení jsme vzápětí přišli. Chyběla nám koncentrovanost a soupeř nás za to potrestal,“ povzdechl si trenér Skácel.

O pár minut později mohl vedení Opavě vrátit Večerek, ale hostujícího brankáře nepřekonal. „Do konce první půle jsme ještě jednou inkasovali. Kdy jsme nechali volného hráče v našem pokutovém území,“ pokračoval trenér devatenáctky.

Po přestávce si už Slavia vedení vzít nenechala. „Na trávníku jsme nezanechali špatný dojem. Vůbec se nehrál špatný fotbal, bohužel nakonec nemáme ani bod,“ uzavřel Alois Skácel, který postrádal Matěje Helebranda a Jakuba Janetzkého, kteří si plnili reprezentační povinnosti v Černé Hoře.