oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka dala osm gólů, přesto v Karviné prohrála

27.05.2015, autor Redakce
K A R V I N Á - Další mistrovské utkání výběru U-12 nebylo vítězné. Mladí Opavané se představili na půdě Karviné, a i když se neprezentovali špatným výkonem, nakonec v lokálním derby body nezískali. Hattrickem se blýskl Jaromír Blažej.
27.kolo, neděle 24.5.2015, 11:30
Karviná Karviná
13:8
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Lukáš Kollek, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Patrik Péter, David Kosmál, Radim Kovář, Šimon Makovický. II.skupina: Ondra Sprinz, Denis Kramář, Martin Škrobánek, Tomáš Rataj, Tonda Žižka, Jan Rozsypal, Michal Kosmál, Vojta Radoš, Denis Hais, Dominik Plodzieň.
 
Branky Opavy: Jaromír Blažej 3, Lukáš Kollek, David Kosmál, Denis Kramář, Philip Skront, Ondra Sprinz.

Utkání bylo divácky velmi atraktivní, protože se hrálo nahoru dolů. „Snažili jsme se ohrožovat branku Karviné kombinační hrou a domácí spoléhali především na své rychlé útočníky, kteří se díky výbornému pohybu dostávali do šancí, a ty se střídaly během celého zápasu na obou stranách. Domácí byli v koncovce lepším týmem,“ komentoval trenér opavské dvanáctky Martin Kotala.

„V utkání jsme navíc udělali několik hrubých individuálních chyb, které domácí hráči potrestali, což zápas rozhodlo. Na závěr jen mohu konstatovat, že to byl kvalitní zápas. Karviná šla cílevědoměji za vítězstvím, proto utkání zaslouženě zvládla,“ doplnil.