oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka si jednoznačně poradila s Hranicemi

28.05.2015, autor Redakce
O P A V A - Výběr U-12 Slezského FC si před nedávnem hladce poradil s týmem Hranic v poměru 27:1. V poločase mladí Opavané vedli už o dvanáct branek. V opavském týmu se nakonec našli hned dva pětigóloví střelci. Jednalo se o Jaromíra Blažeje a Ondru Sprinze.
17.kolo, středa 27.5.2015, 17:00
SFC Opava SFC Opava
27:1
Hranice Hranice
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, David Kosmál, Philipp Skront, Vojta Radoš, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Denis Hais, Šimon Makovický. II. skupina: Ondra Sprinz, Martin Škrobánek, Jan Jelen, Denis Kramář, Tonda Žižka, Šimon Henčl, Michal Kosmál, Radim Kovář, Dominik Plodzieň.
 
 
Branky Opavy: Jaromír Blažej 5, Ondra Sprinz 5, Martin Frey 3, Martin Škrobánek 3, Jan Rozsypal 2, Philipp Skront 2, Šimon Henčl, Šimon Makovický, Radim Kovář, Denis Kramář, Patrik Péter, Tonda Žižka, vlastní.

Od první do poslední minuty prakticky nebylo co řešit. Opava měla zápas jasně pod kontrolou, byla aktivnější, lepší na míči a dařila se jí také kombinace na jeden dva doteky. I když naši borci soupeři nasázeli téměř třicet branek, zahodili i celou řadu dalších stoprocentních gólových příležitostí.

„Především jsem spokojený se spoluprací všech hráčů na hřišti. Často se do kombinace zapojila celá sedmička, díky čemuž se všichni podíleli na útočných akcích,“ uvedl trenér opavské dvanáctky Martin Kotala.

„Dále náběhy hráčů a řešení průnikových přihrávek měly svou kvalitu a pozitivní rovněž bylo, že kluci dobře reagovali na defenzivní hru Hranic změnou těžiště hry, a tím se jím otevíraly prostory k ohrožení branky soupeře,“ dodal na závěr.