oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská dvanáctka zdolala Holici

03.06.2015, autor Redakce
O P A V A - Proti HFK Olomouc se výběr U-12 Slezského FC držel svého herního pojetí. I když soupeř byl zarputilý a nechtěl lacino složit své zbraně, nakonec odjel domů s prázdnou. Mladí Opavané zvítězili v poměru 13:7. Hattrick zaznamenal Jaromír Blažej.
28.kolo, neděle 31.5.2015, 11:30
SFC Opava SFC Opava
13:7
1. HFK Olomouc 1. HFK Olomouc
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Philipp Skront, Tonda Žižka, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Denis Hais, Šimon Makovický.
II.skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Martin Škrobánek, Denis Kramář, Vojta Radoš, Šimon Henčl, Michal Kosmál, David Kosmál, Dominik Plodzieň.
 
 
Branky Opavy: Jaromír Blažej 3, Jan Rozsypal 2, Martin Škrobánek 2, Martin Frey, Denis Hais, Jan Jelen, Michal Kosmál, Lukáš Manderla, Ondra Sprinz.

Holice chtěla důraznou obrannou hrou eliminovat svého soupeře a sázela hlavně na brejky. Domácí se však nedali a praktikovali kvalitní kombinační hru. A to navzdory tomu, že neproměnili několik čistých gólovek a v rozehrávce se nevyvarovali individuálních chyb.

Podle trenéra opavské dvanáctky Martina Kotaly bylo jen otázkou času, kdy HFK nebude schopno nadále vzdorovat tlaku SFC a Opava se začne více prosazovat. To se nakonec také stalo.

„Na závěr bych chtěl ještě dodat, že zápas mohl skončit daleko vyšším rozdílem v náš prospěch a kluci zaslouží pochvalu za neustálou aktivní hru. Vše ostatní si probereme v kabině,“ doplnil Martin Kotala.