oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva podlehla Prostějovu

04.06.2015, autor Redakce
C H L E B I Č O V - Béčko Slezského FC zakončilo své účinkování na chlebičovském hřišti vysokou porážkou s Prostějovem. Opava po první půli prohrávala o dva góly, po změně stran inkasovala ještě třikrát.
30.kolo, středa 3.6.2015, 10:30
SFC Opava B SFC Opava B
0:5
Prostějov Prostějov
Godula – Kolísek (55. Maléř), Hoza, Vojtěšek, Macíček – Mezera, Galvas, Vrána (46. Klembara), Mako (46. Barteska) – Uvíra, Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 19., 57. a 69. Zatloukal, 45. Petržela, 73. Kroupa.
Rozhodčí: Ondráš – Batík, Tomanec.
ŽK: Galvas – Sikora.
Diváci: 101

Bezbrankový stav trval jen do 19. minuty, kdy se po rohu prostějovského špílmachra Zelenky prosadil Zatloukal. Opavští mohli v závěru první půle srovnat, když Macíček vysunul Vránu, ale ten tváří v tvář Burešovi trefil jen nohy hostujícího brankáře. Po následném rohu navíc domácí propadli a prostějovský Petržela přidal z brejku druhý zásah.

„Poslední zápasy jsou z naší strany zmar. Místo toho, abychom ve 44. minutě vyrovnali, jsme inkasovali druhý gól a bylo po zápase. Pořád doplácíme na vlastní chyby,“ řekl kouč opavského béčka Lubomír Hrabina. Po změně stran zkompletoval hattrick Zatloukal a poslední slovo měl prostějovský útočník Kroupa, jenž upravil na 5:0 pro hostující celek.