oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Mladší žáci kategorie U-12 vezou výhru z Uničova

08.06.2015, autor Redakce
U N I Č O V - Opavská dvanáctka změřila o víkendu síly s Uničovem na jeho hřišti a od začátku si vedla výtečně. V utkání hraném ve velkém vedru si v prvním půli vytvořila pětibrankový náskok. Po změně stran přidali Slezané dalších osm gólů a nakonec zvítězili jednoznačně 14:2.
29.kolo, neděle 7.6.2015, 11:30
Uničov Uničov
2:14
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Philipp Skront, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Jan Jelen, Martin Škrobánek, Martin Frey, Michal Kosmál, David Kosmál, Radim Kovář, Šimon Makovický.
II.skupina: Dalibor Večerka, Denis Kramář, Lukáš Kollek, Jaromír Blažej, Ondra Sprinz, Šimon Henčl, Lukáš Manderla, Denis Hais, Vojta Radoš, Dominik Plodzieň.
 
Branky Opavy:nčl, Lukáš Kollek, Jan Rozsypal.

„Šlo o velmi podobné utkání jako v minulém týdnu s HFK Olomouc. Nastoupil proti nám zarputilý soupeř, který se zaměřil na svou obrannou hru a ohrožování naší branky s jedním brejkovým hráčem na hrotu,“ pouští se do zápasového hodnocení kouč dvanáctky Slezského FC Martin Kotala.

„Stejně jako v minulém zápase jsme hráli od začátku svůj fotbal založený na kvalitní kombinační hře a některé finální situace jsme vyřešili dobře a proměňovali je. Nutno však podotknout, že jsme jich i hodně nevyužili,“ přiznává trenér opavských žáků. „Na závěr mohu ještě dodat, že zápas se hrál v pravé poledne a teplota byla přes 30 stupňů, což se podepsalo na výkonu obou mužstev,“ doplnil Kotala.