oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka začala sezonu vítězstvím

13.08.2015, autor Redakce
O P A V A - Náš výběr kategorie U-17 si ani nemohl vysnít lepší vstup do nové sezony. Na domácím hřišti si poměrně hladce poradil se stejně starým týmem Vítkovic. Dvě branky zařídil útočník Hartmann, třetí pak padla na vrub Šimíčka.
1.kolo, sobota 8.8.2015, 15:30
SFC Opava SFC Opava
3:0
Vítkovice Vítkovice
Hub – Musila, Houdek, Štefka, Podraza – Šimíček (69. Dybal), Večerek – Šefčík (69. Varyš), Hluchý, Stošek (36. Fusek) – Hartmann (65. Teichman). Trenér: Radomír Hlaváč.
 
 
Branky: Hartmann 2, Šimíček.

Kvalitní výkon mladých Opavanů nezhoršilo ani velké horko. V průběhu celého utkání měl Slezský FC navrch, byl aktivnější a míč měl pod kontrolou. Branky padly po vědomých kombinacích a jedné dobře zahrané standardní situaci.

Domácí si vytvořili také další gólové příležitosti, ale k ještě většímu zvýšení rozdílu ve skóre už nedošlo. V zakončení totiž pokaždé chyběla větší kvalita. Vítkovice spoléhaly především na brejky, jež se našim borcům podařilo ubránit.

„Potěšily nás i některé individuální výkony, od kterých se logicky odvíjí výkon celého mužstva. Kluky chválíme za snahu plnit to, co po nich chceme,“ komentoval trenér opavského mužstva Radomír Hlaváč.