oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko nestačilo na Rýmařov

23.08.2015, autor Redakce
R Ý M A Ř O V - V dalším divizním kole zajížděla naše rezerva do Rýmařova. I když si vytvořila několik zajímavých možností ke vstřelení branky, zásluhou Michala Hrabiny využila pouze jednu. Domácí naopak udeřili hned třikrát a zvítězili 3:1.
3.kolo, sobota 22.8.2015, 16:30
Rýmařov Rýmařov
3:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Štencel – Košárek, Hoza, Michal Hrabina, Mezera – Uvíra, Horka, Češek (55. Lavrovič), Duda (80. Vicherek) – Rolný – Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 26. Lesák, 45. z pen. Šupák, 82. Němec – 53. Michal Hrabina.
Rozhodčí: Kubica – Lakomý, Dorušák. ŽK: D. Furik, Lesák, J. Furik, Šupák – Mezera, Horka.
ČK: 78. Lesák (Rýmařov).
Diváci: 145

Během úvodních deseti minut se v gólových příležitostech ocitli Gebauer s Rolným. Prvně jmenovaný hlavičkoval mimo a druhý neproměnil své samostatné sólo. Pak ovšem zabrala rýmařovská Jiskra. Nejprve se trefil Lesák a do přestávky zužitkoval penaltu Šupák.

I přes dvoubrankové manko se hosté ve druhé půli nevzdávali. Po rohu zamířil hlavou přesně Michal Hrabina a k vyrovnání nechybělo mnoho. V poslední zhruba čtvrthodince se navíc Rýmařov musel obejít bez vyloučeného Lesáka.

Největší šanci Opavy měl Rolný, jehož projektil orazítkoval tyčku. Osm minut před koncem definitivně přiřkl tři body domácím exopavský Radek Němec.

„Je to škoda, protože špatné to z naší strany nebylo. Pokud vylepšíme koncovku, budeme sbírat body. Naopak domácí byli mimořádně produktivní,“ poznamenal trenér rezervy Slezského FC Lubomír Hrabina.