oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko přišlo o vítězství v samém závěru

30.08.2015, autor Redakce | Foto: Deník / František Géla
C H L E B I Č O V - Až do nastaveného času to vypadalo, že si fotbalisté našeho béčka připíší na konto svou druhou letošní divizní výhru, tentokrát nad Dolním Benešovem. V posledních minutách zápasu na hřišti v Chlebičově však vyrovnal Rubý.
4.kolo, neděle 30.8.2015, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
1:1
Dolní Benešov Dolní Benešov
Štencel – Košárek, Hoza, Michal Hrabina, Mezera – Duda (62. Lavrovič), Češek, Rolný (76. Korbel), Fišer (88. Wicker) – Uvíra - Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 20. Hoza – 90. Rubý.
Rozhodčí: Páral – Silný, Kološ.
ŽK: Uvíra - Kolenko, Haas.
Diváci: 220

Opava šla do vedení během dvacáté minuty, kdy si na centr Rolného naskočil Hoza a pokořil dolnobenešovského brankáře Kolenka. Hosté si ještě v prvním poločase vytvořili dvě slušné šance na vyrovnání. Juchelkovu „jedovku“ Štencel vyrazil před sebe a dorážející Labuda na opavského gólmana nevyzrál.

Po změně stran se očekával nápor Dolního Benešova, jenž také přišel. Až do posledních vteřin utkání si ovšem opavská defenziva počínala výborně a držela nulu v kolonce obdržených branek. Během první minuty nastavení ovšem dlouhý nákop Kolenka propadl až k Rubému, jemuž se podařilo přelobovat Štencla. Oba soupeři si tak body rozdělili.

„Remíza je pro nás ztrátou, o ten gól jsme byli lepším týmem. Benešov nás ve druhé půli trochu přitlačil, ale naše obrana fungovala dobře. Škoda, že jsme některé naše pokusy neřešili lépe,“ litoval kouč opavské rezervy Lubomír Hrabina.