oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka veze tři body z Brna

01.09.2015, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté naší patnáctky se před několika dny představili na půdě brněnské Zbrojovky. Až do sedmdesáté minuty to vypadalo na to, že se budou body dělit, pak se ale trefil hostující Kuča a mladí Opavané dobyli moravskou metropoli, když vyhráli 2:1.
4.kolo, sobota 29.8.2015, 10:30
Zbrojovka Brno Zbrojovka Brno
1:2
SFC Opava SFC Opava
 
Ondráček - Návrat, Katschmarz, Vrána, Celta - Dušek - Krajíček, Gorčica, Ščudla (48. Matějíček) - Tománek (52. Kuča), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 
Branky Opavy: 14. Gorčica, 70. Kuča.

Atraktivní utkání se muselo divákům líbit. Slezský FC díky nedávnému vzájemnému střetnutí věděl, co může od soupeře očekávat. Trenér našeho výběru U-15 Radovan Morong, jak vidno, nachystal nejlepší možnou taktiku.

„Většina hráčů podala zodpovědný výkon podložen fotbalovostí, kreativitou a dobrou organizací. V některých částech hry jsme vypadli z tempa, protože nás soupeř v dané chvíli převyšoval v individuálních činnostech,“ mínil právě Radovan Morong.

„Dokázali jsme se ovšem srovnat a v mnoha směrech, zejména v přechodu do útočné fáze, domácí převyšovat. Hráči za předvedený výkon zaslouží pochvalu,“ uzavřel.