oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka doma remizovala se Zlínem

08.09.2015, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté našeho výběru U-15 mohou po dalším mistrovském utkání, které tentokrát sehráli se Zlínem, smutnit. Ve dvacáté minutě vedli už 2:0 a byli na nejlepší cestě k vítězství. Soupeři však ještě v první půli dovolili vyrovnat na, jak se později ukázalo, konečných 2:2.
5.kolo, neděle 6.9.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
2:2
Zlín Zlín
Ondráček - Návrat, Katschmarz, Vrána, Celta - Dušek - Krajíček (45. Matějíček), Gorčica, Ščudla - Tománek (55. Šafarčík), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 
 
Branky Opavy: 18. Janjuš, 20. Krajíček.

A byla to celkem škoda, protože mladí Opavané se proti zatím stále neporaženému zlínskému mužstvu, které má nesporné kvality, prezentovali velmi povedeným výkonem. Pro kluky šlo o výzvu porovnat úroveň dovedností a schopností s hráči patřícím ke špičce soutěže.

„Při plnění daných úkolů a zodpovědnosti za svůj výkon se nám podařilo do dvacáté minuty soupeři odskočit o dvě branky,“ popisoval trenér opavské patnáctky Radovan Morong.

„Z naší strany pak ale došlo k útlumu, doslova jsme hostům nabídli možnost kontaktního gólu a do konce poločasu po hrubé individuální chybě i vyrovnání. Ve druhém poločase byl obraz hry podobný. Oba týmy se snažily o konstruktivní řešení situací. Z celkového pohledu je remíza zaslouženým výsledkem,“ doplnil na závěr.