oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko remizovalo v Krnově

09.09.2015, autor Redakce
K R N O V - Naše béčko veze bod z Krnova. Mohlo mít ale tři, Opavští totiž na hřišti nováčka vedli 1:0, tří minuty před koncem za domácí srovnával Roman Švrček, hráč, který v minulosti oblékal dres Slezského FC.
15.kolo, středa 9.9.2015, 17:00
Krnov Krnov
1:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Lasák – Košárek, Hoza, Dřízgevič, Mezera – Svatonský (60. Lavrovič), Hrabina, Duda (73. Uvíra), Rolný, Fišer – Machálek (80. Gebauer). Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 71. Duda – 87. Švrček. Rozhodčí: Novák – Šistík, Vrťo. ŽK: Hrabina, Rolný, Fišer.
Diváci: 521

Opava byla aktivnějším týmem a měla i šance. Na gól ale čekala až do 71. minuty. Hosté házeli aut, Duda míč přizvedl a ten skončil za zády gólmana Kovalíka. Na tři body ale Opavští nedosáhli. Po faulu na Bartoníčka kopali domácí standardní situaci. Míč si postavil Švrček a gólman Lasák byl bez šance.

„Věděli jsme, že soupeř bude hlavně bránit. V prvním poločase jsme měli hned ve druhé minutě velkou šanci a během poločasu snad další tři. Bohužel jsme neproměnili ani jednu,“ povzdechl si trenér Opavy Lubomír Hrabina. „Po přestávce vystrčili růžky i domácí, měli i šance, nás podržel brankář Lasák. Dokonce jsme šli do vedení, bohužel neudrželi jsme ho. Upozorňoval jsem na to, že Švrček má dobré přímé kopy, a to se potvrdilo. Myslím si, že celkově se hrál dobrý fotbal,“ uzavřel kouč SFC Opava.