oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva si rozdělila body se Vsetínem

13.09.2015, autor Redakce
C H L E B I Č O V - Naše béčko se v Chlebičově utkalo se Vsetínem a v nepříliš zajímavém utkání remizovalo. Ani jeden z týmů totiž nedokázal skórovat, a tak se body dělily.
6.kolo, neděle 13.9.2015, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
0:0
Vsetín Vsetín
Květon – Košárek, Hoza, Hrabina, Mezera – Duda (59. Lavrovič), Češek, Rolný, Fišer – Jurečka (71. Uvíra), Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Bez branek.
Rozhodčí: Vojáček – Kondler, Polanský.
ŽK: Hoza – Kučerňák.
Diváci: 120

V první pětačtyřicetiminutovce se toho moc nepřihodilo. K největšímu ohrožení brány došlo po půlhodině hry, když z hranice vápna vypálil vsetínský kapitán Kučerňák a balon po jeho pumelici zamířil vedle pravé tyče.

„V první půli jsme byli bez pohybu, celkově to byl z naší strany zatím nejhorší výkon. Zápasy v Krnově i Hranicích jsme odehráli mnohem lépe,“ soudil trenér opavské rezervy Lubomír Hrabina.

Na startu druhé půle Gebauer obral o balon hostujícího brankáře Eliáše, ale nedokázal jej dostat do sítě. Pak balon po centru Fišera pohladil břevno hostující brány. Skórovat mohl Jurečka, jenž upaloval sám na Eliáše, jenže z ostrého úhlu mířil vysoko nad břevno. Když se v závěru netrefil ani hostující Matůš, skončil zápas spravedlivou remízou.

„Byl to remízový zápas. Měli jsme jednu vyloženou šanci a pološanci, ale ani jednu z nich jsme nedotáhli. Soupeř si nevytvořil nic až na nebezpečnou střelu v závěru,“ podotkl Hrabina. „Špatně jsme řešili finální fázi. Centry nechodily, kam měly. Do náběhů se zapojovalo málo hráčů, tím pádem jsme nemohli dát gól,“ doplnil na závěr.