oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka uspěla v Karviné

15.09.2015, autor Redakce
K A R V I N Á - Poměrně vysokým rozdílem skončil poslední zápas naší třináctky, která se představila na hřišti Karviné. Už po první půli vedli mladí Opavané 7:2, v té druhé pak svůj náskok ještě zvýraznili a celkově zvítězili 12:6. Hattrickem se blýskl Jaromír Blažej.
5.kolo, neděle 6.9.2015, 10:00
Karviná Karviná
6:12
SFC Opava SFC Opava
 
Sestava Opavy - I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Tonda Žižka, Denis Kramář, Patrik Péter, Denis Hais, Dominik Plodzieň.
II. skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Lukáš Fajkus, Tomáš Rataj, Philipp Skront, Lukáš Kollek, Radim Hrbáč, Martin Škrobánek, Šimon Henčl, Šimon Makovický. Trenér: Martin Kotala.
 
Branky Opavy: Jaromír Blažej 3, Jan Jelen 2, Philipp Skront 2, Ondra Sprinz 2, Martin Frey, Lukáš Manderla, Dalibor Večerka.

Karvinský tým přitom kvalitou kádru v minulé sezoně patřil k úplné špičce. Od první minuty se obě mužstva prezentovala fotbalem, který snesl přísnější parametry. Nechyběl velmi dobrý pohyb, kombinace a důraz v mini osobních soubojích.

„Do kvality tohoto zápasu se pozitivně promítly také herní činnosti jednotlivých hráčů. Nám se v průběhu utkání dařilo lépe řešit situace v útočné i obranné fázi. Zároveň jsme minimalizovali individuální chyby a díky tomu utkání zvládli,“ vysvětloval trenér opavské třináctky Martin Kotala.

„Na závěr mohu jen podotknout, že všichni hráči zaslouží pochvalu za přístup a zvládnutí tohoto velmi těžkého zápasu,“ doplnil.