oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka nestačila na Zlín

16.09.2015, autor Redakce
Z L Í N – Opavští starší žáci kategorie U 15 vyrazili do Zlína, ale na jeho trávníku se nedokázali střelecký prosadit a nakonec se do slezské metropole vrátili s prázdnou po porážce 0:2.
16.kolo, středa 16.9.2015, 14:00
Zlín Zlín
2:0
SFC Opava SFC Opava
 
Ondráček – Návrat (60. Goněc), Katschmarz, Vrána, Celta – Dušek – Matějíček, Gorčica, Ščudla (50. Buga) – Tománek (55. Šafarčík), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 

„Odehráli jsme dobré utkání s nešťastným koncem. Po celou hrací dobu byla kvalita na naší straně. Dařilo se nám včas zachytávat rozehrávku soupeře s následnou snahou držení míče, možnosti kombinace a vytváření si brankových příležitostí,“ řekl trenér opavské patnáctky Radovan Morong.

„Z tohoto pohledu jsme nechtěli ze zápasu odejít poraženi. Opak byl pravdou a po rohovém kopu v závěru se domácí radovali z našeho vlastního gólu. Naší snahou bylo výsledek ještě změnit a při otevřené hře k tomu nebylo daleko,“ pokračoval Morong.

„Soupeř nám však udělil lekci z produktivity a druhou brankou skóre uzavřel. Výkony některých našich hráčů měly i přes porážku výborné parametry,“ doplnil.