oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka v derby porazila Hlučín

30.09.2015, autor Redakce
H L U Č Í N - Už v prvním poločase opavská sedmnáctka v Hlučíně vykročila za vítězstvím. Podařilo se jí vstřelit tři góly a také ve druhé půli mladí Opavané dominovali. Hned dvakrát se mezi střelce zapsal Fusek, další přesné trefy přidali Houdek, Šikula a Dybal.
8.kolo, neděle 27.9.2015, 10:15
Hlučín Hlučín
0:5
SFC Opava SFC Opava
 
Hub (62. Vyklický) – Musila (69. Varyš), Houdek, Štefka, Šikula – Dybal, Večerek (62. Šimíček) – Fusek (69. Kowalski), Hluchý (62. Pučan), Šefčík (54. Stošek) – Hartmann (54. Teichman). Trenér: Radomír Hlaváč.
 
Branky: Fusek 2, Houdek, Šikula, Dybal.

Hosté vstoupili do zápasu s jasným záměrem zvítězit. Svěřenci trenéra Radomíra Hlaváče chtěli co nejrychleji skórovat, což se jim také podařilo a během sedmadvacáté minuty měli v držení třígólový náskok.

„Po celou dobu utkání jsme měli herní převahu a soupeře nepustili do žádné situace, která by mohla ohrozit naši bránu. Pozitivum je pět vstřelených gólů a nula na kontě obdržených. Vítězství si ceníme, ale má-li mít pro nás cenu, musíme jej potvrdit plným bodovým ziskem v následujícím domácím utkání proti Vyškovu,“ upozorňoval Radomír Hlaváč.