oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka vyhrála ve Valašském Meziříčí

05.10.2015, autor Redakce
V A L A Š S K É M E Z I Ř Í Č Í - S žádným větším problémem se nemuseli vypořádávat fotbalisté naší třináctky v dalším mistrovském zápase. Tentokrát se představili na půdě Valašského Meziříčí a už o poločase vedli o deset branek, nakonec zvítězili výrazným rozdílem 21:2.
9.kolo, sobota 3.10.2015, 13:30
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
2:21
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Martin Frey, Jaromír Blažej, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Tonda Žižka, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Denis Hais, Vojta Radoš, Dominik Plodzieň.
II.skupina: Ondra Sprinz, Lukáš Manderla, Denis Kramář, Tomáš Rataj, Philipp Skront, Lukáš Kollek, Radim Hrbáč, Šimon Henčl, Šimon Makovický, Štěpán Vícha. Trenér: Martin Kotala.
 
Branky Opavy: Jaromír Blažej 5, Šimon Henčl 4, Martin Frey 2, Lukáš Manderla 2, Tomáš Rataj 2, Denis Hais, Radim Hrbáč, Lukáš Kollek, Jan Rozsypal, Ondra Sprinz, Dalibor Večerka.

Prakticky celé utkání se odehrávalo především na půlce domácího výběru. Ten se soustředili především na defenzivní činnost a snažili se přecházet do rychlých brejků. Ze začátku Opavané zahodili několik čistých gólových příležitostí, smůlu ale nakonec protrhli a začalo jim to tam padat.

„Jsem rád, že jsme byli schopni si poradit se soupeřem díky individuální a i kombinační kvalitě, takže spokojenost s výkonem kluků a vše ostatní si povíme v kabině,“ poznamenal kouč naší třináctky Martin Kotala.