oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka přehrála Vyškov

10.10.2015, autor Redakce
O P A V A - Fotbalistům naší sedmnáctky se domácí zápas s Vyškovem vyloženě povedl. Mladí Slezané si s chutí zastříleli už v prvním poločase a nakonec pohodlně zvítězili v poměru 6:0. Po dvou gólech zaznamenali Fusek s Hartmannem. Zbylé dva pak přidali Dybal se Šimíčkem.
9.kolo, sobota 3.10.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
6:0
Vyškov Vyškov
Hub – Musila, Houdek, Štefka, Šikula (69. Varyš) – Dybal, Večerek (66. Šimíček) – Fusek, Hluchý, Šefčík (64. Stošek) – Hartmann (61. Teichman). Trenér: Radomír Hlaváč.
 
 
Branky: Fusek 2, Hartmann 2, Dybal, Šimíček.

Úvod utkání poznamenal silný vítr, i z toho důvodu byla především z opavské strany hra kostrbatější. Postupem času si ale na povětrnostní podmínky kluci zvykli, a jakmile vsítili úvodní branku, dostali se do pohody a zápas měli víceméně pod kontrolou.

„Předvedli jsme slušný výkon podpořený šesti brankami, kdy jsme se do finálního zakončení dostali po průnikových přihrávkách či kombinacích na jeden dotek. Další pozitivum je, že jsme zápas zvládli bez obdržené branky,“ poznamenal kouč opavské sedmnáctky Radomír Hlaváč.

„Musíme ale říci, že soupeř nás v defenzivě moc neprověřil. To ovšem v žádném případě nesnižuje naši obrannou činnost. Také zaujaly některé individuální výkony odevzdané ve prospěch celého mužstva,“ dodal jedním dechem.