oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko přesvědčivě porazilo Velké Karlovice

11.10.2015, autor Redakce
C H L E B I Č O V – Další divizní utkání naší rezervě v duelu s Velkými Karlovicemi vyšlo na jedničku. Během prvního poločasu na hřišti v Chlebičově se trefil Gebauer. Krátce po změně stran ho gólově doplnil Dřizgevič.
10.kolo, neděle 11.10.2015, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
2:0
Velké Karlovice Velké Karlovice
Lasák – Košárek, Hoza, Dřizgevič, Matěj Hrabina – Duda, Češek (64. Uvíra), Michal Hrabina (70. Mezera), Fišer (90+1. Lavrovič) – Rolný – Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 43. Gebauer, 47. Dřizgevič.
Rozhodčí: Cieslar – Trigas, Vidlička.
ŽK: Matěj Hrabina, Gebauer – Píšek.
Diváci: 70

Béčko Opavy se prezentovalo velmi kvalitním týmovým výkonem a prakticky v průběhu celého zápasu bylo lepším celkem. Hosté se za celých devadesát minut nedostali do žádné čisté brankové příležitosti.

Slezané naopak poprvé skórovali v průběhu třiačtyřicáté minuty, kdy balon dotlačil do sítě Gebauer. Po této trefě šla naše hra ještě více nahoru. Převahu opavského mužstva korunoval Dřizgevič, jenž se zapsal mezi střelce přesnou hlavičkou, když zužitkoval Rolného centr ze standardní situace.

„Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, bohužel jsme ve finální fázi vymýšleli věci navíc, k tomu ještě hosty podržel dobře chytající brankář,“ poznamenal asistent trenéra rezervy Slezského FC a kapitán prvního týmu Josef Dvorník a následně dodal: „Zasloužené vítězství. Musím pochválit Matěje Hrabinu, který odvedl výborný výkon.“